Oscar Niemeyer

Alto de Pinheiros

Sao Paolo BRZ

The roof, a sinuous slab flat, and a curved volume of the rooms, sets up a T plan that defines the project. The house inserts itself and stands out in the original landscape of Burle Marx, and at the same time, the nature is emphasized by it. Niemeyer uses nature as a design element, as well as the slab, the slender tubular pillars and as transparent glasses of black frames. The flat slab defines a social area with toilet, and a doorway below a circular dining room with connects the kitchen. A sinuous ramp links social to private, where the volume of cobogó of the suites meets the flat slab. Two American suites? (how to translade) and a master suite are defined by a hallway with zenithal light on one side, and a cobogon facade on the other side, controlling the sunset light.

  • R$ 13,000,000
  • bedrooms: 5
  • baths: 5
  • garage: 6
  • area: 9,472 sq. ft.
  • Swimming Pool: N
sess:

To receive property and other updates:

If you'd like to receive updates on listings and more, sign up here.